Oppskrift er som følger:
Irish Cream Cupcakes
Ca 12 stk
90 gram smør, romtemperatur
2,5 dl sukker
1 egg, romtemperert
1 ts vaniljeekstrakt
1,5 dl Bailey’s eller annen Irich cream
1 ss melk
4 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts salt
Varm ovnen til 180 grader og fyll en cupcakepanne med papirformer
I en stor bolle visper du sammen smør og sukker med en elektriskhåndmikser til det har en luftig konsistens. Ca 3 min.
Ha i egget og vaniljeekstrakt og bland godt.
Bland sammen Irich cream og melk i et litermål.
Bland sammen mel, bakepulver og salt i en liten bolle og bland sammen.
Tilsett vekselvis til smørkremen, pass på å ikke bland for mye mellom hver gang.
Fyll cupcake formene ¾ fulle og bak i ca 20 minutter. Test med en tannstikke.
Irish cream smørkrem frosting
110 gram smør, romtemperert
7,5 dl melis
2 ss Bailey’s Irish cream
Grønn farge
Visp smøret med elektrisk håndvisp på høy fart i ca 3 minutter til den luftig og lett konsistens.
Tilsett Baileys og bland godt. Tilsett melis litt og litt til en passe tykk frosting. Bland i grøn farge.
Legg merke til mitt forsøk på å skape det irske flagget i høyre hjørne.. great success |
En liten shamrock |
Med negldesignet |
Og før all pynten |
No comments:
Post a Comment
I'm grateful and happy for each of your comments! And I read and usually answer them all.