Thursday, 16 June 2011

Blogspot problemer!

Jeg har hatt en del problemer med blogspot, eller forandringer jeg ønsker, men ikke vet hvordan jeg skal gjøre. Derfor vender jeg meg til dere lesere og håper noen kan gi noen tips!
Dette gjelder ikke bare hvordan jeg bruker min blogg, men også hvordan jeg ser andres blogger.

Bildestørrelse: Finnes det noen andre størrelser enn liten, medium, stor og ekstra stor? Er det en måte å dra bildet til ønsket størrelse?

Kommentarer:
Når jeg er inne på andres blogger for å kommentere kommer det opp en rød prikk når jeg prøver å kommentere, og man må trykke opptil tre ganger før den blir publisert. Jeg vet at det er slik på min egen blogg også, hva er problemet? Er det mulig å forhindre dette?

- Når jeg skal kommentere andre blogspot blogger og prøver å logge inn på min egen konto for å skrive kommentar derfra står det at jeg er Anonym. Slik:

Jeg må jo kunne bruke min konto for å kommentere, og det blir ikke godkjent hvis det står anonym. Noen lignende problemer? Hjelp

Håper på noen svar fra dere!
Vurdere å sende en mail til blogspot, men de er kjent for ikke å svare på mailer så er ikke så veldig aktuelt å gjøre det egentlig..

                                                        På forhånd takk!

2 comments:

  1. Har de samme problemene selv. Bruker navn/nettadresse når jeg kommenterer nå, men det er veldig irriterende.

    ReplyDelete
  2. Gå inn på innstillinger på kommentarer og fjerne "bekreftelse" på kommentar. Det kan hjelpe. Å skifte til googel crom nettleser er et annet tips. Eller jeg leste et sted at du kan (når du skriver i feltet) trykke shift og tror det var F5 tasten for opprensking. Lykke til

    ReplyDelete

I'm grateful and happy for each of your comments! And I read and usually answer them all.